Bedrukte klever kutter

Bedrukte klever kutter voor Sunmaster

In opdracht van Sunmaster heeft Tela Promotions bedrukte klever kutters mogen leveren. Overal waar mensen wonen en werken, vind je de producten van Sunmaster, meesters in zonwering. De collectie bestaat uit 6 productgroepen: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën en het buitenleven programma. Kwaliteitsproducten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat.

De unieke vorm van de Klever Kutter met logo voorkomt schade aan de inhoud van de doos. Gepersonaliseerde veiligheidsmes met dubbele haak met een koolstofstaal mes. Het ingebouwde zaagblad voorkomt contact met de vingers, waardoor kostbare verwondingen vermeden worden. Hoge zichtbaarheid kleur maakt het gemakkelijk te vinden in een rommelige werkomgeving. Kleine ribbels zorgen voor een veilige grip. Het mes is vaatwasser bestendigd. De Klever Kutter kan bedrukt worden met eigen logo of slogan.

Bent u ook geïnteresseerd in de bedrukte klever kutter of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen dan horen wij dit uiteraard graag.

Ga terug